Doe Het Zelf Center
  Home  
  Historiek     Doelgroep    
  Bedrijfsprofiel  
  Producten  
  Contact  
 

Als onafhankelijke zelfstandige kleinhandel in DHZ-materialen, opgericht in 1985 te Merelbeke bij Gent, zijn wij uitgegroeid van een ijzerwarenhandel tot een heuse Doe Het Zelf en Vakhandel en sinds 2004 lid van de aankoopgroepering ASAMCO.
Bekend geworden om onze persoonlijke en servicegerichte aanpak met ons gespecialiseerd, vriendelijk en ervaren verkoopsteam kunnen wij dan ook rekenen op een talrijk en trouw cliënteel.

Onder impuls van het nieuwe management is de laatste jaren ons assortiment nog gevoelig uitgebreid en geoptimaliseerd. Wij willen ook in de toekomst op dit elan doorgaan en alle relaties met onze klanten en leveranciers op een professionele manier verder blijven uitbouwen.

Bij de start van het jaar 2006 hebben wij er tevens voor geopteerd een ingrijpende verbouwing tot stand te brengen dewelke ons cliënteel zal toelaten op een veel aangenamere en vooral overzichtelijkere manier te winkelen.
Bovendien werd ons verkoopsgamma andermaal uitgebreid met o.a. merken als Knipex, Ruko, Tesa, Tec7 en ons huismerk 4TECX, om er maar enkele te noemen.

Doe Het Zelf Center is ook dé sleutel en Trimetal verf specialist uit de regio !


Het DHZ-Team

Gino
Gino
Zaakvoerder
Bij Doe Het Zelf Center sinds 2000.
Johnny
Johnny Baert
Zaakvoerder
Bij Doe Het Zelf Center sinds 2003.