Doe Het Zelf Center
  Home  
  Historiek     Doelgroep    
  Bedrijfsprofiel  
  Producten  
  Contact  
 

Doe Het Zelf Center Merelbeke (bij Gent) richt zich tot alle Doe Het Zelvers maar is door zijn gespecialiseerd assortiment en verkoopsteam de laatste jaren ook zeer gewaardeerd geworden als echte vakhandel. Zo zijn wij ook verdeler van professionele gereedschappen en producten van o.m. Makita, Airpress, Kärcher Pro, Vynckier, Tec7, Trimital Paints, 4TECX en GRIFFON. En recentelijk verdelen wij ook topmerken als Knipex, Bahco Tools, 3M, Tesa en Loctite-Henkel.

Bijzondere aandacht gaat voortaan ook uit naar de schilders want wij zijn inmiddels ook uitgegroeid tot Trimetal Expert Service Center waar men op een professionele manier zelf om het even welke kleur kan mengen met onze nieuwste en hoogkwalitatieve verfmengmachine.

Het is onze betrachting om zo kompleet mogelijk te zijn in de aangeboden assortimenten. Zo vindt men bij ons meer dan 3000 verschillende bevestigingsartikelen, meer dan 1000 diverse sanitaire koppelstukken in galvanisé, koper en kunststof, ... In zijn totaliteit bieden wij u meer dan 20.000 artikelen aan die u kunnen helpen bij elke klus.

Verder willen wij toch in de verf stellen dat diverse provinciale en gemeentelijke openbare diensten uit ons klantenbestand een niet onbelangrijke doelgroep vormen, dewelke wij beslist verder wensen uit te breiden tot de ons omliggende gemeenten.

Wij willen ons in de toekomst profileren als "dé speciaalzaak", "dé vakhandel" van Merelbeke en omstreken, kortom "the place to be" voor de Doe-Het-Zelver die enkel bij "Doe Het Zelf Center Merelbeke" datgene vindt waar hij nergens voor terecht kan.